Poggyász mérleg 50 kg

2 991 Ft Bruttó

Cikkszám: PG1 Kategória:

A Minden Utazó Társa: Univerzális Kézi poggyász mérleg

Utazási Könnyedség Az Univerzális Kézimérleg a tökéletes társ minden utazó számára. Kompakt kialakításával, 50 kg-os méréshatárával, és pontos, 10 g-os osztásértékével azonnali megoldást kínál poggyászok és bőröndök súlyának ellenőrzésére. Többé nem kell aggódnia a reptéri túlsúlyos csomagok miatt; ez a készülék segítségével mindig kéznél lesz a pontos súly.

Horgászok Első Választása Nem csupán a utazóknak nyújt nagyszerű szolgáltatást, de a horgászok is megbecsülik az Univerzális Kézimérleg praktikumát. Legyen szó akár a zsákmány súlyának gyors ellenőrzéséről, a mérleg pontossága és megbízhatósága kiemelkedő. A könnyű és tartós kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhova magával vihesse, legyen az egy távoli tópart vagy a tengerpart.

Energiatakarékos és Környezetbarát A készülék gombelemmel működik, amely hosszú élettartamot biztosít és könnyen cserélhető, ezzel is óvva a környezetet. Az Univerzális Kézimérleg egy olyan eszköz, amely nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, hiszen mindennapi használatra tervezték, legyen az bőröndök, bevásárlószatyrok vagy nagyobb tárgyak gyors súlymérése.

Hívás